Zupa kremowa z brokułem, dynią i soczewicą 25g
Idealnie zbilansowany posiłek gotowy w 5 minut dla osób chcących dbać o swoją figurę. Jedna porcja to tylko 28 kcal! Sprawdź zupę kremową od tianDe!
Zupa kremowa od tianDe jest przygotowana w 100% z produktów naturalnych i nie zawiera konserwantów. Jedna porcja to tylko 28 kcal! Od dziś możesz cieszyć się zdrowym posiłkiem nie tracąc wolnego czasu na gotowanie!
Jaki jest skład zupy? Są to naturalne warzywa i zioła, a także substancje aktywne, które mają korzystny wpływ na Twój organizm! Jest to inulina - rozpuszczalny błonnik, który poprawia trawienie oraz lecytyna - materiał budulcowy błon komórkowych.
Składniki aktywne zupy kremowej tianDe są źródłem niezastąpionych dla organizmu substancji: „sportowych“, „intelektualnych“ i „regenerujących“ aminokwasów, witaminy C oraz skwalenu, który regeneruje nasze komórki.
Posiłek tianDe zauważalnie ułatwia cały proces trawienia. Zawiera niezbędne dla organizmu człowieka produkty białkowe, warzywa i węglowodany złożone. W związku z tym, że posiłek zawiera mało tłuszczu, a składniki są drobno zmielone, jest on z łatwością trawiony w układzie pokarmowym. Witaminy i mikroelementy szybko się wchłaniają, a złogi i toksyny równie szybko są usuwane z organizmu. Zupa kremowa wspomaga własną florę bakteryjną jelit i poprawia ich perystaltykę.
Dzięki właściwościom warzyw wchodzących w skład posiłku, zupa kremowa pomaga odbudować odporność. Zawiera warzywa kapustowate - brokuły i szpinak, źródło specjalnej substancji – indolo-3-karbinolu, który dobroczynnie wpływa na układ rozrodczy kobiet i mężczyzn. Ciesz się odmiennym smakiem z korzyścią dla zdrowia!
Skład: płatki ziemniaczane, mąka amarantusowa, mąka z soczewicy (15%), inulina, sproszkowany brokuł (8%), sproszkowana dynia (7%),
sproszkowany szpinak,
emulgator: lecytyna słonecznikowa; syrop skrobiowy, olej słonecznikowy, papryka mielona, sproszkowana marchew, sól spożywcza,
sproszkowany koper, sproszkowany czosnek, substancje przeciwzbrylające: ditlenek krzemu; ziele angielskie, kazeinian sodu,
stabilizatory: fosforany potasu, polifosforany; emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych oraz stearoilomleczan sodu,
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
SPOSÓB UŻYCIA:
Dodać 100-120 ml gorącej wody, dokładnie wymieszać, po 2-3 minutach produkt jest gotowy do spożycia.Doprawić dowolnie do smaku.
Spożyć tuż po otwarciu.