Kaszka gryczano-amarantusowa z grzybami shiitake 35g
Kasza gryczano-amarantusowa z grzybami shiitake to wspaniały sposób na posiłek. Jest to produkt w 100% naturalny dla osób, które chcą unormować i utrzymać wagę ciała oraz oczyścić organizm ze złogów i toksyn.
Opis produktu:
Kasza gryczano-amarantusowa z grzybami shiitake to wspaniały sposób na śniadanie, idealna potrawa na obiad czy kolację. Nie trzeba jej gotować, wystarczy zalać wrzątkiem, a po kilku minutach smaczny i odżywczy posiłek będzie gotowy.
Kasze to rodzaj zbóż bogatych w błonnik, witaminy, cenne białko roślinne, długo rozkładające się węglowodany, a jednocześnie stosunkowo niskokalorycznych. Kasza daje uczucie sytości na długo, co zapobiega podjadaniu między posiłkami. Wszystko to pomaga jeść mniej – jest to szczególnie korzystne, jeśli starasz się kontrolować ilość jedzenia na drodze do smukłej sylwetki.
To znakomite wsparcie dla funkcjonowania układu pokarmowego.
- Błonnik, który znajduje się w dużych ilościach w kaszy gryczanej, pomaga zapobiec przybieraniu na wadze i wspiera funkcjonowanie jelit.
- Amarantus wchodzący w skład kaszy to źródło długowieczności, siły i energii. Starożytni Aztekowie stosowali amarantus do karmienia noworodków, a ziarna tej rośliny wojownicy zabierali ze sobą na ciężkie wyprawy jako źródło siły i zdrowia.
- Grzyby shiitake na Wschodzie są uznawane za symbol długowieczności.
Skład kaszy jest doprawiony aromatycznymi warzywami i przyprawami. Jest to produkt w 100% naturalny dla osób, które chcą:
- unormować i utrzymać wagę ciała;
- oczyścić organizm ze złogów i toksyn;
- wspomóc pracę organów wewnętrznych i spowolnić procesy starzenia;
- zwiększyć odporność i rzadziej chorować.
Sposób użycia:
Dodać 75-80 ml gorącej wody, dokładnie wymieszać, w ciągu 3-5 minut produkt jest gotowy do spożycia. Dowolnie doprawić do smaku.
Spożyć tuż po otwarciu.
Kraj pochodzenia: Rosja
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze do 25°C i wilgotności względnej powietrza <75%.